Hirdetés

Törölték a Cyberpunk 2077 egyik olyan játékelemét, amit az első gameplay anyagban már megmutattak

|

Nem fogtok örülni, ha arra vártatok, hogy pókként szaladgáljatok a falon a Cyberpunk 2077-ben.

Hirdetés

Emlékeztek még 2018 augusztusára, mikor először láthattuk mozgás közben a Cyberpunk 2077-et egy 48 perces gameplay videó formájában? Ha igen, akkor valószínűleg azt sem felejtettétek el, hogy ekkor a falon futás képességét is megvillantották nekünk a fejlesztők. Nos, most kiderült, hogy ez végül nem kerül be a játékba, ezt hivatalosan is megerősítették.

Hirdetés

Max Pears pályatervező a Gamereactorrnak elmondta, hogy dizájneri döntés volt a falon futás törlése, de egyúttal mindenkit megnyugtatott, így is temérdek gyors és változatos mozgás áll majd rendelkezésünkre. Nyilván egy játék fejlesztése során sok remeknek tűnő ötlet végzi a kukában, de azért mi eléggé sajnáljuk, hogy V a játékban így már nem lesz képes alkarjából előcsapó pengéivel a falakon mászkálni fel s alá. 

A Cyberpunk 2077 november 19-én jeleni meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Kicsivel később Google Stadiára is érkezik, valamikor 2021-ben pedig PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is beszerezhető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)