Hirdetés

Törölték a Witcher: Rise of the White Wolf fejlesztéseit?

|

Kellemetlen hírekkel szolgálhatunk azon olvasóink számára, akik izgatottan várják a Witcher konzolokra átgyurmázott változatát.

Hirdetés

A tavaly decemberben bejelentett The Witcher: Rise of the White Wolf munkálatait egyes források szerint törölték. A konzolos szerepjátékok iránt rajongókat a lengyel illetőségű Polygamia oldala riogatja, névtelen besúgójukra hivatkozva azt állítják, hogy törölték az ígéretes játékot. Hasonló pletykákkal bármilyen portál megfertőzheti az internetet, azonban a történet itt még nem ért véget, éppen emiatt fordítunk figyelmet a Polygamia erősen megkérdőjelezhető állításaira.

A játék hivatalos fórumában található bejegyzés szerint a hamarosan hivatalos közleményben tájékozatnak bennünket a Witcher: Rise of the White Wolf ügyéről. Ez miért érdekes? Ha minden rendben zajlik a játék fejlesztésével kapcsolatban, akkor miért nem lehet egyszerűen kijelenteni, hogy „minden rendben zajlik a játék fejlesztésével kapcsolatban”? A hivatalos közleményig fantáziátokra bízzuk a Witcher: Rise of the White Wolf jövőbeni karrierjét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)