Hirdetés

Törölték az idő előtt debütált nyílpuskát a Call of Duty: Warzone-ból és a Black Ops Cold Warból

|

Az Activision visszatéríti a pénzt. Akik inkább megdolgoztak a fegyverért, azoknak kompromisszumos megoldással rukkolt elő a Treyarch.

Hirdetés

Bár gyanús volt, hogy fű alatt érkezett meg, nemrég megvásárolhatóvá vált a Call of Duty: Warzone-ban az R1 Shadowhunter nevű nyílpuska blueprintje, azaz 1200 COD pontért (hozzávetőlegesen olyan 3500-4000 forintért) cserébe, aki akarta, bundle-ben vihette is a cuccot.

A számszeríjat a Warzone-ban nem lehetett bevetni, de a Black Ops Cold War multijában már igen, ahol persze voltak olyanok is, akik inkább ráfizetés nélkül, kihívás útján, 15 különböző meccsen attachment nélkül megszerzett, meccsenként 3-3 darab "One Shot, One Kill" medállal oldották fel a fegyvert. Abban az értelemben mindenki rosszul járt végül, hogy a fegyvert nem sokkal később ki is vette az Activision a játékokból.

Hirdetés

Mint ahogy a cég is megírta Twitteren, idő előtt debütált az R1 Shadowhunter, ezért aki pénzt költött rá, annak visszatérítik az árát, a bundle-t és a kihívást pedig később újra elérhetővé teszik.

Igen ám, de aki pénz helyett időt és energiát ölt a fegyver megszerzésébe, annak a Treyarch community managere szerint a számszeríjjal együtt az ahhoz szükséges fejlődést is nullázzák. Ennek értelemszerűen nemigen örültek az érintettek.

Ahogy arról később az Eurogamer is cikkezett, a felháborodást követően a Treyarch jelezte: "kompromisszumként" valamennyit mégis továbbvihetnek a játékosok az R1 Shadowhunter megszerzéséhez teljesített feladatokból. Akik teljesen feloldották, azok a fegyver tényleges megjelenésekor 15-ből 14 abszolvált meccsel folytathatják a kihívást (erre állítólag "technikai korlátok" miatt van szükség), akik pedig csak belevágtak a folyamatba, azoknak visszaállítják a korábbi haladást.

Hogy hivatalosan mikor bukkan fel a nyílpuska a játékban, azt egyelőre nem tudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)