Hirdetés

Törperődöt épített PlayStation 5-éből egy megszállott youtuber

|

Bele akartunk tekerni a húszperces videóba, de képtelenek voltunk, annyira lenyűgöző, amit művel.

Hirdetés

Vannak, akik szeretik kész termékekkel személyre szabni eszközeiket, vannak, akik kézzel készítenek mindent, hogy biztosan ne legyen belőle még egy ugyanolyan a világon... És van Martina, a Nerdforge YouTube-csatorna női fele, aki pasijával, Hansival akkora DIY-mágus, hogy olyat még nem láttunk. Most például

PlayStation 5-jéből faragott szó szerint Gyűrűk Ura ihlette törp erődöt, kővel, lépcsőkkel, szobrokkal és lávával.

Bizony, lávával.

Hirdetés

Az erről készült húszperces YouTube-videó bemutatja a folyamatot, és bár egyértelmű, hogy hatalmas gyakorlat és kreativitás kell hozzá (a Photoshop-tudásról nem is beszélve, hiszen ezt sem ússza meg, aki előre szeretne tervezni), semmi olyat nem láttunk, amit ne tudnánk replikálni otthon. Azaz: hajrá, ha hasonló ambíciókkal bírsz, ihletődj a videóból és ne fogd vissza magad!

Az egyetlen, ami aggasztónak tűnhet, az a ventilátorok működése, hiszen a majdnem teljes konzolt befedő díszlet első ránézésre a légáralmlás útjába áll. Ám a videó alatti kommentekben Martináék megnyugtatnak mindenkit: úgy terveztek bele alig látható nyílásokat, hogy a hűtés hatékonysága megfeleljen a gyárinak. A konzolt mindenesetre be is kapcsolták a videó kedvéért, azaz tényleg működik.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)