Hirdetés

Jövő héten leplezik le a következő Total War játékot

|

A The Creative Assembly nagy bejelentésre készül, azt azonban még nem tudni, hogy a Total War Warhammer 2 lesz-e a következő játék, vagy valami teljesen új.

Hirdetés

Tavaly jelent meg a Total War sorozat első olyan része, ami nem valós történelmi eseményeket dolgoz fel. A Total War: Warhammer jól sikerült és jó fogadtatásra talált, ezért a fejlesztőcsapat korábbi tervének megfelelően készíti a folytatásokat is, hogy idővel trilógia legyen belőle.

Ezzel párhuzamosan viszont dolgoznak egy olyan játékon is, ami történelmi kort érint, viszont nem egy korábbi alsorozat következő része lesz. A hivatalos oldalra felkerült egy számláló, ami március 31-én délután 4-kor jár le, alighanem ekkor tervezik elárulni, mire számíthatunk. Azt nem sikerült kisilabizálni, hogy a háttér milyen tájat ábrázol, de egyesek szerint Lustria földjét látjuk, és így biztos, hogy a Total War: Warhammer 2-t mutatják majd be.

Eközben készül a Wargaming.net támogatásával a Total War: Arena is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)