Hirdetés

Total War: Arena - vedd meg a Rome II-t, hogy bétázhass!

|

A Total War: Arena bétájához előbb férhetnek majd hozzá azok, akik megveszik a Total War: Rome 2-t. Ahogy annak lennie kell.

Hirdetés

A Sega bejelentette, hogy a készülő új free-to-play MOBA játékuk, a Total War: Arena béta változatának megjelenését követően előnyt élveznek azok, akik megvásárolják a Total War: Rome 2-t, ami korai hozzáférésben és további játékbeli juttatásokban mutatkozik meg.

A juttatások közé tartoznak a Legion Armoury bónuszok, továbbá körülbelül 15 dollár értékű zseton, amit a játékban költhetünk majd el. Ezek mellé kapunk még egy "Legion" státuszt is.

A Total War: Arena még márciusban került bejelentésre a Game Developers Conference-en és eddig sem a megjelenési dátumról, sem a béta időpontjáról nincs pontos adatunk.

Egy viszont biztos: a Total War: Rome 2 szeptember 3-ától lesz kapható, az ez utáni hetekben vagy hónapokban minden bizonnyal már többet fogunk tudni a Total War: Arenáról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)