Hirdetés

Total War: Arena - egy hétig mindenki játszhat, zárt béta belépő jár érte

|

Nyílt hétvége helyett egy nyílt hetet kapunk a Total War fejlesztőitől, és még jutalmat is kapunk a próbálkozásért.

Hirdetés

A Total War: Arena az elmúlt hetekben kezdett visszatérni a köztudatba. Néhány hete volt egy nyílt hétvége, ahol mindenki kipróbálhatta a játékot, most pedig egy egész hétig lehet majd nyomatni a játékot béta meghívó nélkül is. Sőt, ha ez idő alatt kipróbálod az arénát, akkor bekerülsz a zárt bétába is. Ez amolyan nyíltan zárt béta lesz így, de ne akadjunk fel apróságokon.

Hirdetés

Az esemény ma indult és egészen december 4-ig tart. A résztvevők megkapják tehát a zárt béta belépőjüket és még kapnak hozzá 3 prémium egységet is. Aki a bejelentés óta eltelt 4 évben még nem tudta kipróbálni, annak itt az alkalom. Úgy tűnik, hogy a hosszas fejlesztési idő ellenére sem adja fel a Creative Assembly a projektet, akik egyébként a Wargaming.net embereit is behívták egy kis segítségre.

A hivatalos, végleges megjelenésről még mindig nincs hír, de talán ez mindegy is, amikor mindenki hozzáférhet már a mókához. Ti ki fogjátok próbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)