Hirdetés

Total War: Arena - megjelent a legújabb fejlesztői napló

|

Befutott a Total War: Arena soron következő videós fejlesztői naplója, amelyben a játékban található egységek kapják a főszerepet.

Hirdetés

Már nincs is olyan sok idő hátra a Total War: Warhammer II megjelenéséig, viszont amíg a stratégiai játék folytatására várunk, addig akár el is üthetjük az időt a sorozat érdekes mellékágával, amely ugye a MOBA műfaj rajongóit megcélzó Total War: Arena lesz.

Korábban is érkezett már fejlesztői napló a játékkal kapcsolatban, viszont most ismét örülhetnek a kulisszatitkok iránt érdeklődök, ugyanis megjelent a videósorozat legújabb része, melyben a Creative Assembly fejlesztői a játék egyik legfontosabb részéről, az egységekről beszélnek bővebben.

Emellett a csapat a rajongók leggyakoribb kérdéseire is válaszol, így az egységek mellett sok egyéb érdekességről is szó esik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)