Hirdetés

Total War: Arena - a parancsnokokról esik szó a legújabb fejlesztői naplóban

|

A Total War ingyenesen játszható mellékágában különböző parancsnokokat választhatunk seregeink élére. Ők voltak a mostani videó főszereplői.

Hirdetés

A Total War: Arena a nagy sikerű stratégiai játék ingyenesen játszható változata, melyben egymás ellen vonulhatunk ki hatalmas seregeinkkel. Mi döntjük el, melyik nép mellé tesszük le a voksunkat, ahogy vezetőjüket is mi választhatjuk meg.

A commanderek különféle bónusz képességekkel segítenek, és akár azt is meghatározhatják, hogy milyen összetételű sereggel lenne érdemes csatába vonulnunk. Egyáltalán nem mindegy, kit választunk a harcokhoz, de talán nektek is könnyebb lesz a döntés, miután megnézitek a mostani fejlesztői naplót.

A Total War: Arena jelenleg meghívásos alapon tesztelhető, pontos megjelenési dátuma még nem ismert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)