Hirdetés

Total War: Arena - így áll most a fejlesztés

|

A Total War: Arena körül elég nagy volt a csend az utóbbi hónapokban, így a készítők egy fejlesztői napló keretein belül árulták el a rajongóknak, mi a helyzet a MOBA és a stratégiai műfaj érdekes ötvözetével.

Hirdetés

A Total War: Warhammer és a következő történelmi epizód mellett egy érdekes free-to-play mellékág, a Total War: Arena is készülőben van a Creative Assembly berkein belül. Nemrég viszont egy ideig lelőtték a készítők a zárt alfát, de már újra is indították, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem kell temetnünk a projektet.

A csapat most egy fejlesztői naplóban árulta el, hogy a szünet alatt több kisebb-nagyobb változtatást is eszközöltek például a játék kezelőfelületén, de sajnos a Total War: Arena befejezésétől még igen messze járnak. A szünet alatt még bővítették a fejlesztőcsapatot a művészeti és a programozó oldalon is, sőt, az online szolgáltatásokért felelős részlegüket is megerősítették új kollégákkal.

A projekthez nemrég csatlakozott Wargaming segítségével pedig a free-to-play modellen is dolgoznak (bár ennek nem mindenki örül), de még az ő segítségükkel is csak 2018 tavaszán vagy nyarán jelenhet meg a játék a jelenlegi ütemterv alapján. Addig szinte folyamatosan részt vehetnek a játékosok valamilyen alfa- vagy bétatesztben, amibe idén tavasztól kezdve még több játékost tervez meghívni a Creative Assembly.

Mit gondoltok, sikeres lehet a MOBA-stratégia hibrid?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)