Hirdetés

Total War: Arena - napokon belül indul a végső nyílt béta

|

Még februárban megnyílik a lehetőség minden játékos előtt, hogy kipróbálhassa az új Total War játékot.

Hirdetés

Hamarosan fontos ponthoz ér el a készülő Total War: Arena, ugyanis még ebben a hónapban elstartol a nyílt béta, így a nagy naptól kezdve lényegében bárki kipróbálhatja, milyen a legújabb Total War kaland. 

Hirdetés

A jeles napot ünnepére egy ötödik játszható frakció és elérhetővé válik a játékban, jönnek a karthágóiak Hannibal és Hasdrubal vezetésével. Az új nemzet természetesen új játékmechanikákat és egységeket is kap, többek között a legendás harci elefántokat is kipróbálhatjuk velük. Hannibál különleges képessége a nehézlovasság gyors mozgatása lesz, Hasdrubal pedig buffolni és debuffolni is tudja majd az egységeket. 

A nyílt bétára való felkészülés jegyében a szerverek február 19-én le fognak állni, február 22-én pedig elindul a nyilvános tesztidőszak, amin bárki részt vehet. 

Ti tervezitek, hogy kipróbáljátok a Total War: Arena bétáját? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)