Hirdetés

Total War: Arena - most egy hétig ingyen, prémium felhasználókként játszhattok

|

Ha szívesen kipróbálnátok a játék bétáját, akkor most itt a remek alkalom, ráadásul még extrákat is kaptok.

Hirdetés

Épül-szépül a Creative Assembly és a Wargaming.net közös alkotása, a többjátékos csatákra kihegyezett Total War: Arena. Már egy ideje zajlik a játék bétája, de ha még nem volt alkalmatok kipróbálni azt, akkor most néhány kattintás után egy hétig teljesen ingyen háborúzhattok.

Hirdetés

A Wargaming jóvoltából most bárki beszállhat a Total War: Arena csatáiba, és ti is szívesen becsatlakoznátok, akkor mindössze annyi a dolgotok, hogy ellátogattok a játék hivatalos oldalára, létrehoztok egy új fiókot, majd a "Have an invite code" menübe beírjátok a TWAEUOW kódot. Így egy hétig teljesen ingyen, prémium státuszú fiókkal játszhattok, ráadásul még 500 arany is üti a markotokat.

Nektek hogy tetszik a Total War: Arena?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)