Hirdetés

Leáll a Total War Arena

|

Viszonylag hamar lekapcsolja a szervereket a The Creative Assembly.

Hirdetés

A Total War Arena gyakorlatilag meg sem jelenhetett. Egy hosszú zárt bétát követően a The Creative Assembly megnyitotta a kapukat, de sajnos nem gyűlt össze elég érdeklődő a nyílt béta alatt.

Hirdetés

A csapat ma bejelentette, hogy sem az ő, sem a kiadásban segítő Wargaming elvárásai nem teljesültek, így a fejlesztésnek vége, és az Arena szerverei 2019 február 22-én leállnak. Mindenki csalódott, de a fejlesztőket más projektekre terelik át, úgyhogy senki állása nincs veszélyben.

Aki 100 vagy több csatát vívott az Arenában, 30 napig Premium felhasználóként játszhat tovább, de sem regisztrálni, sem valódi pénzért vásárolni nem lehet a továbbiakban.

A Total War: Three Kingdoms és a Warhammer 3 nincs veszélyben, szerencsére. Ti játszottatok az Arenával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)