Hirdetés

Total War: Arena - a Wargaming égisze alatt jelenhet meg

|

A World of Tanksról elhíresült Wargaming most egészen új vizekre evezett, a kiadó ugyanis beállt a készülő Total War: Arena mögé is.

Hirdetés

A cég Wargaming Alliance néven hozta létre saját kiadóvállalatát, amely most a SEGA-val és a The Creative Assembly-vel közösen dolgozik azon, hogy a Total War: Arenából a lehető legtöbbet hozzák ki.

A Total War: Arena már a bejelentés óta nagy rajongói bázissal rendelkezik, és bár a végleges megjelenés még messze van, a partneri megállapodástól a felek azt remélik, hogy ennél is több emberhez juttathatják majd el a különös, 10v10 MOBA-t.

A kreatív gyeplő továbbra is a The Creative Assembly kezében van, de a Wargaming több mint 100 millió előfizetője mellett nem lehet elmenni szó nélkül. A kiadónál pontosan tudják, hogyan lehet a legtöbbet kihozni a free-to-play modellből, ami nyilvánvalóan jót tesz majd a Total War: Arenának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)