Hirdetés

Total War: Attila - London lángokban

|

A Total War: Attila új trailerében a tűz pusztító erejét csodálhatjuk meg. Egy kicsit akarjuk már ezt a játékot.

Hirdetés

A Creative Assembly az Alien: Isolationnel tett (megjegyzem: sikeres! Ja és már készül a magyarítás is, éljen-éljen) kis kitérő után visszatért "anyasorozatához", és épp serényen fejleszti a Total War: Attila-t.

Ennek köszönhetően új videó érkezett a műből, amiben központi szerepet kap majd a tűz - legalábbis erre következtethetünk a Total War: Attila bejelentéskor közzétett videókból, és a mostani alapján is, amelyben épp Londinium ég porig. Ez pedig nem más, mint London, amit egyébként az ókori rómaiak alapítottak. A játék főszerepében Attila a hun, és egymillió lovasa lesz, akik bármilyen parancsát teljesítik vezérüknek.

A Total War: Attila megjelenés csak jövőre várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)