Hirdetés

Total War: Attila - ilyenek lesznek a történelmi csaták (videó)

|

A fejlesztők mutatnak be és elemeznek ki egy egész hosszú ütközetet a legújabb Total War: Attila fejlesztői videóban. Attila bizony nem lesz könnyen legyűrhető ellenfél.

Hirdetés

A Total War játékok egyik kihagyhatatlan részét képezik a történelmi csaták, így természetesen az Attilából sem maradhatott ki ez a feature. A legutóbb kiadott fejlesztői videóban be is mutattak egyet a kilenc, valóságban is megtörtént ütközetből, amiben nem éppen meglepő módon részt vesz a címszereplő hun király is.

A Creative Assembly által rendszeresen készített Rally Point videók közül a legújabban szó esik a két Total War mellékprojektről, a Total War Battles: Kingdomról és a Total War: Arenáról is.

 

De ami ennél is fontosabb, az a Total War: Attila. A játék egyik dizájnere, Simon Mann összeszedte nekünk, hogymit tart az öt legnagyobb kihívásnak, de ami a legérdekesebb, megnézhetjük, ahogy a fejlesztők megpróbálják legyőzni Attilát egy 451-ben zajlott csata játékbeli verziójában.

A videóból megtudhatjuk, hogy míg a korábbi Total War-játékokban a történelmi csaták szkripteltek voltak, ezúttal az MI fog reagálni az általunk választott taktikára.

Mit gondoltok, milyen lesz az új Total War?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)