Hirdetés

Középföldén háborúzhatunk a Total War: Attilához készülő moddal

|

Az ambiciózus vállalkozás keretében egy egész Gyűrűk ura kampányt szeretnének megalkotni a fejlesztők, rengeteg új egységgel és majdnem húsz különféle frakcióval.

Hirdetés

A hatalmas alapanyag és a fantasy környezet ellenére nem sok stratégia játék készült a Gyűrűk ura világában. Egyedül talán a Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth két részét lehetne kiemelni, de ha sikerül a srácoknak valaha elkészíteniük ezt a modot, akkor ismét stratégáknak állhatunk Középföldén.

Hirdetés

A Rise of Mordor névre keresztelt mod célja nem más, mint hogy egy "lenyűgöző Középfölde kampány" jöjjön létre. Ennek fényében 19 új frakciót szeretnének implementálni a Total War: Attilában, ehhez pedig át kell dolgozni az adatbázist és sok új grafikai elemet kell megalkotniuk.  A frakciókhoz ezernyi egyedi egységet kreálnak a modderek, melyek animációját maguk készítik el, ahogyan az alábbi videóban is láthatjuk.

A leírásból még kiderül, hogy a mod a filmek vizualitását követni, de a háttértörténet szorosan fog kapcsolódni a könyvekhez. A videó és a leírás alapján keményen dolgoznak a fejlesztők, jelenleg a munka 10%-a van meg,  de egy ilyen rajongói projekt nem két perc alatt áll össze. Az alkotók ígérik, hogy rendszeresen értesítik majd az érdeklődőket a folyamatról blogbejegyzések és videók formájában.

Már az első publikus alfaverzió is elérhető a Rise of Mordor modból, amit ide kattintva tudtok letölteni. 

A csapat ezenfelül folyamatosan toboroz, jelenleg 3D művészeket és webfejlesztőket keresnek, ezért ha szívesen beszállnál a Rise of Mordor projetkbe, katt erre a linkre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)