Hirdetés

Total War: Attila - így pusztul a birodalom (videó)

|

Újabb, in-game elemekből álló trailer érkezett, hogy a Total War: Attila megjelenés napját még nehezebb legyen kibírni. Senki ne reméljen békét, porig ég minden...

Hirdetés

Ahogy azt már korábban megírtunk, a Total War: Attila megjelenés 2015. február 17-én várható, ráadásul a The Creative Assembly azt is bejelentette, hogy minden előrendelő ingyen kapja meg az első DLC-t, amely Vikings Forefathers culture pack néven fut.

Na de most nem is ez a lényeg, hanem a Total War: ATTILA - Red Horse Trailer néven futó új előzetes, amely most a hun vezető helyett a kőkemény leigázásra helyezi hangsúlyt, vagyis a római (illetve szabadon értelmezve bármelyik, nekünk nem tetsző) birodalom bukását helyezi előtérbe. Persze látványos csatával tarkítva az élményt.



Hódítónak lenni jó, ez a nap tanulsága.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)