Hirdetés

Total War: Attila - jön az Empires of Sand Culture Pack (videó)

|

A Sega és a The Creative Assembly bejelentette, hogy a fizetős Empire of the Sands Culture Pack DLC mellett egy ingyenes tartalmi csomagot is kapunk, méghozzá ugyanazon a napon.

Hirdetés

Ha valaki meghallja a The Creative Assembly nevét, annak egyből a Total War franchise ugrik be (vagy az Alien: Isolation). Manapság leginkább a Total War: Warhammer és a Total War: Arena kapcsán hallhatunk róluk, noha korábbi stratégiájuk, a Total War: Attila kezét sem engedték még el, ugyanis bejelentették, hogy újabb tartalmakkal bővítik a közeljövőben. 

A Total War: Attila két tartalmi csomaggal is gazdagabb lesz a jövő héten: az Empire of Sand Culture Pack szeptember 15-én válik elérhetővé és 15 dollárért (körülbelül 4215 forintért) cserébe három játszható frakciót (Aksum, Himyar, Tanukhids), új kampányt és horda játékmód elemeket, ötvennél is több új egységet, számos eventet és a vallás megerősítését kínálja: 

Ugyanezen a napon élesedik egy teljesen ingyenes, de jelenleg még cím nélküli tartalmi frissítés is, amely a fejlesztők szerint a játszható frakciókhoz kapcsolódó tartalmakat tesz elérhetővé.

A The Creative Assembly hamarosan további részleteket is elárul a frissítésről, addig is jön az elmaradhatatlan kérdés: ti beszerzitek az Empire of Sand Culture Pack DLC-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)