Hirdetés

Total War - bejelentés hamarosan

|

A Creative Assembly készen áll bejelenteni a Total War sorozat következő epizódját, és a leleplezésre már nem is kell sokat várnunk.

Hirdetés

Muszáj kimondani: nem a Total War: Rome 2 volt a sorozat legjobbja. Persze most már lényegesen jobb, mint megjelenésekor volt, de azért mégiscsak boldogabbak lettünk volna, ha a kezdeti hibák egyáltalán nincsenek jelen.

Épphogy befejezte az Alien: Isolationt, a The Creative Assembly heteken belül bejelenti a következő Total Wart. A bejelentést szeptember 25-én, az EGX 2014-en fogják megejteni, és „exkluzív betekintést” ígérnek, valamint magából a játékból is mutatnak valamit. Szerintetek mi lesz a következő Total War témája? Visszatérünk egy korábbihoz, vagy valami teljesen újjal készülnek? Esetleg meglépik azt, amit a Civilization és még oly sokan mások, és elhagyjuk a Földet, vagy csak szimplán a jövőbe utazunk? Meglátjuk. 

A Total War: Rome 2 Emperor Edition szeptember 16-án jelenik meg, és akinek megvan az alapjáték, ingyen megkapja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)