Hirdetés

Egy egész szállítmány Total War: Warhammer 2 gyűjtőit raboltak el

|

Az előrendelőknek nem kell izgulniuk, de a kár így is jelentős. A rablás Angliában történt.

Hirdetés

Másfél hét múlva, szeptember 28-án jelenik meg a Total War: Warhammer 2, így a kiadó már el is indította a játék lemezes kiadását a boltokba a gyűjtői csomagokkal együtt. Egy ilyen szállítmányra csaptak le a rablók most az angliai Milton Keynesben.

Hirdetés

A Total War brand vezetője, Rob Bartholomew elmondta, hogy a megjelenés napjáig egyébként sem tud senki játszani a játékkal, a Serpent God kiadás előrendelőit pedig biztosította arról, hogy megkapják majd a saját példányukat. 

A mindenféle izgalmas extrával megpakolt gyűjtői kiadást 120 euróért kínálja a kiadó, így bár nem tudjuk pontosan mennyit loptak el, a kár várhatóan jelentős, arról nem is beszélve, hogy mindössze 7000 darabot készítettek ebből a különleges csomagból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)