Hirdetés

Total War - a fejlesztők beszéltek a sorozat jövőjéről

|

A Creative Assembly csapata nyilatkozott a készülő címekről, kiegészítőkről és a tervezett projektekről.

Hirdetés

A Total War franchise hivatalos blogján jelent meg egy interjú három munkatárssal, akik saját projektjeikről ejtettek pár szót. Maya Georgieva, Jack Lusted és a magyar Gáspár János rendezők beszéltek kicsit vonatkozó munkájukról.

Hirdetés

Georgieva és csapata jelenleg egy kampány kiegészítőn dolgozik, amit egy korábbi történelmi témájú Total War játékhoz készítenek. Elmondta, hogy a címet már nagyjából egy éve fejlesztik, és ez lesz az első alkalom, hogy egy ilyen kiegészítőt ennyivel az eredeti megjelenése után fognak kiadni. Várhatóan ezzel a projekttel kapcsolatos lesz a Total War következő bejelentése is.

Lusted hozzátette, hogy fejlesztés alatt áll már az új Total War Saga, de egyelőre legtöbb erőforrásukat a már említett kiegészítőre fordítják. Az ő csapata legutóbb az Age of Charlemagne epizódon dolgozott, amit még az Attilához készítettek.

Gáspár pedig talán a legizgalmasabb témáról beszélt. Elmondta, hogy számítsunk egy teljesen új történelmi témára, amit majd a soron következő Total War játékban kapunk. A csapat létszáma érezhetően nőtt az utóbbi hónapokban, a játék atmoszférája már nagyon rendben van és a fejlesztés is jól halad.

Természetesen tervben több történelmi korszak feldolgozása is, de a Creative Assembly egyelőre nagyon izgatott a jelenleg futó munkákkal kapcsolatban. 

Több korszak is van, amelyen még nem dolgoztunk, ezek között van olyan, amit a rajongók nagyon szeretnének, és olyan is, amire mi vagyunk nagyon kíváncsiak. Van egy jó hosszú listánk, kedvencekkel és kérdőjelekkel, de olyan korszakokkal is, amelyekhez szívesen visszatérnénk. Amin viszont most dolgozunk az valami teljesen új lesz - izgalmas új koncepciókat próbálunk ki, de persze nem maradhatnak ki azok a dolgok sem, amelyek a Total War sorozatot azzá teszik, ami.

Ti milyen Total Warral játszotok vagy játszanátok a legszívesebben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)