Hirdetés

Három Total War játék felújított verziója is megjelent

|

A Napoleon: Total War, a Medieval II: Total War és az Empire: Total War is megkapta a maga Definitive Edition frissítését.

Hirdetés

Nem igazán unatkoznak manapság a Total War rajongók. Nemrég a Total War: Warhammer 2 kapott új DLC-t, jövőre pedig jön a Total War: Three Kingdoms, a kettő között pedig három régebbi játékot élhetünk át kipofozott minőségben. 

Hirdetés

A Sega és a The Creative Assembly ma három régebbi Total War játék felújított kiadását is elérhetővé tette Steamen, így az Empire: Total War, a Napoleon: Total War és a Medieval II: Total War is megkapta a maga kicsinosított változatát. Jó hír, hogy mindhárom cím Definitive Edition verziója tartalmazza az összes eddig megjelent DLC-t és kiegészítőt is, ráadásul akik rendelkeznek az eredeti játékokkal, azok teljesen ingyen megkapják a frissítést. 

Ha szeretnétek pár száz órára elveszni a Total War univerzumban, akkor mindenképpen csekkoljátok le az említett játékok kipofozott kiadásait. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)