Hirdetés

Total War: Elysium - gyűjtögetős kártyajátékkal bővül a háborús széria

|

Új műfajba kóstol bele a Creative Assembly, de nem mindenhol lesz elérhető a játék egyelőre.

Hirdetés

A Total War sorozat a grandiózus stratégiai játékairól ismert, és még a hozzá megjelent spin-offokban sem igazán tértek el ettől a recepttől a Creative Assembly fejlesztői. Ám ennek most vége, mivel már készül egy, az eddigiektől nagyon eltérő játék.

Hirdetés

A fejlesztők a NetEase csapatával együtt alkotják meg a Total War: Elysium nevű gyűjtögetés kártyajátékot, ami ideiglenesen csak Kínában lesz elérhető. A Creative Assembly azért döntött így, mert a távol-keleti országban nagy népszerűségnek örvend ez a műfaj, így egy viszonylag nagy közösségben tudják letesztelni az új játékot. Így pedig a lehető legjobb állapotban tárhatják majd azt a világ elé később. Keveset tudni egyelőre az Elysiumról, de már fellőtték a hivatalos oldalát, az első, feljebb is látható artworkön pedig Napóleon kártyázik Sun Rennel, szóval ebből ki lehet következtetni, miről is fog szólni a játék.

Egyébként más apróságokról is megegyezett a Creative Assembly a NetEase-zel, így a kínai vállalat adhatja ki saját országában az Elysium mellett a Total War: Three Kingdomsot és a Total War: Arenát is. Ez utóbbi egyébként már nem elérhető a nyugati játékosok számára.

A Total War: Elysium PC-re és mobilokra jelent meg. Ti kipróbálnátok, ha nálunk is elérhető lenne? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)