Hirdetés

Total War - önálló játék lett a Shogun 2 egyik DLC-jéből

|

A Fall of the Samurai mostantól a Total War Saga alsorozathoz tartozik.

Hirdetés

Tavaly indította útjára a Total War Saga szériát a Creative Assembly, hogy a történelem kisebb szeleteit is bemutathassa. A Thrones of Britannia volt az első rész, és hirtelen, váratlanul most a 2011-es Fall of the Samurai lett a második, mely eredetileg a Total War: Shogun 2 kiegészítőjeként jelent meg.

Hirdetés

A Fall of the Samuraiban a császári erők vagy az utolsó sógunátus felett vehetjük át az irányítást a 19. századi Japánban, a Bosin-háború idejében, a Shogun 2 eseményei után 400 évvel. Az önálló játékká vált csomag (mely egyébként magát a Saga-szériát inspirálta) most, a megjelenés alkalmából, augusztus 19-éig 75%-os kedvezménnyel, mindössze 7,49 euróért kapható, ezt követően viszont 29,99-et kell majd érte fizetni. Az összes frakció jár hozzá, azaz a Saga, az Obama, a Tsu és a Sendai is.

A harmadik Total War Saga, ha hihetünk a szivárgásnak, Trójába fog minket utaztatni. Közeleg a gamescom, reméljük, majd ott bejelentik (talán a Warhammer 3-mal együtt, annak érkezése is kezd időszerűvé válni).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)