Hirdetés

Total War: Rome 2 - A makedónok felemelkedése

|

A karthágóiak után lehullott a harmadik játszható népről is a lepel: a makedónok tartogathatnak még meglepetéseket a felhasználók számára.

Hirdetés

A Creative Assembly váratlanul előhozakodott a Total War: Rome 2 (a 2013/01-es GameStar magazin elkövetkezendő, 111 várós játékai között szerepel) harmadik játszható frakciójával, a makedónokkal, akik cseppet sem tűnnek kevésbé szívósnak, mint korábban a karthágóiak voltak.

Hogy a makedónok visszaszerezhessék dicső múltjukat, nem kevesebbet kell véghez vinniük, mint kitörni az illírek, trákok és görögök jelentette gyűrűből és egy új Nagy Sándor vezetése alatt hatalmassá és befolyásossá növelni a makedón birodalmat.  A makedón seregek elsősorban a gyalogságra és lovasságra támaszkodnak a harcban és egyetlen hősies parancsnok ellenőriz minden hadmozdulatot. Nagy hangsúlyt fektetnek az úgynevezett "makedón falanxra", mely nem volt új találmány, de Nagy Sándor apja, II. Philipposz tökéletesítette azt és a legfőbb eszközei a dárda, valamint a rövid kard voltak. 

A makedónok tapasztalt harcosok és ravasz kereskedők is egyben, s mint ilyen, nehezen nyerhető el velük a többi nép bizalma és hűsége. Ki hozza el számukra a régóta vágyott dicsőséget?

A Total War: Rome 2 2013 októberén várható, kizárólag PC-re.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)