Hirdetés

Total War: Rome 2 - háborúra szomjazik a nép

|

Rekordmennyiségű előrendelés érkezett a Total War: Rome 2 című játékra, a SEGA első körben hátradőlhet.

Hirdetés

A SEGA bejelentette, hogy a Total War: Rome 2 a leggyorsabban fogyó címnek számít a Total War sorozatban. Összehasonlításképpen: mintegy hatszor annyit rendeltek elő belőle, mint amennyit a Total War: Shogun 2-ből, ami azért nem rossz eredmény.

A Total War: Rome 2 Collector's Edition is szépen fogy, az amerikaiak már a nekik szánt példányok felére lecsaptak; ami nem is csoda, mert gyönyörű és tartalmas a kiadás. A SEGA továbbá azt is elmondta, hogy a tavalyi évben (amikor nem jelent meg Total War cím!) két milliót adtak el a sorozat egyes darabjaiból.

Az előrendelők megkapják a görög államokat a legelső DLC (Greek States Culture Pack) formájában, méghozzá teljesen ingyen, a gyűjtői kiadás tulajdonosainak pedig tényleg nem lehet egy szavuk sem.

A The Creative Assembly stratégiai játéka tehát hatalmas siker már az előrendeléseknek köszönhetően is, a Total War: Rome 2 megjelenése viszont szeptember 3-án esedékes, addig még várni kell kicsit a véres csatamezőkre éhes népeknek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)