Hirdetés

Total War: Rome II - új DLC érkezik Empire Divided címmel

|

A hónap végén egy új DLC érkezik a Creative Assemblytől, a Total War: Rome II - Empire Divided egy új kampányt és egy csomó új játékmechanizmust hoz.

Hirdetés

Egy ideje elsősorban a fantasy témájú Warhammer részeken volt a hangsúly, aminek nem annyira örültek a történelmi Total War játékok kedvelői, de egy új DLC-vel nekik is kedveznek a készítők. November 30-án érkezik egy új DLC a 2013-as Total War: Rome II-höz, aminek a címe Empire Divided lesz.

Hirdetés

Ennek kampánya időszámításunk szerint 270-ben indul és a Római Birodalom széteséséről szól majd. Ha szeretnénk, a három, egymással vetélkedő római frakció egyikeként megpróbálhatjuk megmenteni a haldokló civilizációt, de a germán királyságok közül választva kivehetjük a részünket a lerombolásából is. Lesznek olyan újdonságok, amikre számíthattunk: a DLC hoz majd új egységeket, épületeket, ahogy a Creative Assembly átdolgozza a tábornokok képességeit is.

A Total War: Rome II - Empire Divided tartalmaz majd néhány eddig nem látott játékrendszert is, amik közül több a történetmesélést igyekszik megerősíteni. A tíz játszható oldal közül öt úgynevezett hősi frakció lesz, ami azt jelenti, hogy különleges eseményláncok kapcsolódnak az alaposabban kidolgozott és halhatatlan vezetőikhez. Ennek pedig részét képezi az újradolgozott technológiai rendszer is, ami azt igyekszik majd bemutatni, hogyan változott egy-egy uralkodó regnálása alatt.

A kampánytérképen az új kihívások és küldetések mellett három új mechanizmus is megjelenik, így a banditák és az időnként megjelenő pestisjárványok mellett még a különböző szektákkal is számolnunk kell.

Ti belenéztek majd az új DLC-be?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)