Hirdetés

Total War: Rome 2 - büntetnek a számok

|

Elképesztő számokat ígér a Total War: Rome 2: 500 egység, 117 frakció és 183 régió áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy átélhessük a korabeli háborúk jellemet nemesítő élményét parancsnoki szemmel. Nem rossz.

Hirdetés

Én még mindig azon a sztorin vagyok megindulva (szép magyar kifejezéssel élve), hogy a The Creative Assembly milyen nemes módon emlékezett meg rákban elhunyt rajongójáról, de a legtöbb rajongót persze a Total War: Rome 2 megjelenés körüli felhajtás izgat leginkább.

Egyelőre csak annyit tudunk, hogy még idén várható a megjelenés PC-re (októbert pletykálnak), de azért annyit most elbüszkélkedtek a fejlesztők, hogy van mire várni. A Total War: Rome 2 frakciók, mozgatható egységek és játékterület terén is lenyűgöző számokkal operál, közel a duplája lesz a Total War: Shogun 2 teljesítményének: összesen 500 egység, 117 frakció és 183 pálya vár minket, hogy eseti alapon ruházzuk el a barbár hordákat, vagy a római kutyákat, ahogy tetszik alapon.

Ezek a számok egyébként a fejlesztők GDC 2013-on tartott előadásán hangzottak el, csak úgy mellékesen, de bőven elég volt ahhoz, hogy még jobban várjuk a végtelenül hangulatosnak ígérkező Total War: Rome 2-őt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)