Hirdetés

Total War: Rome 2 gépigény - nem kötünk kompromisszumokat

|

Kezdhetünk gyűjteni, vagy jó lesz a mostani gépünk is? Erre a kérdésre ad választ a Total War: Rome 2 hivatalos rendszerkövetelménye.

Hirdetés

Nagyobb és szebb, a folytatások e két kötelező jellemvonását már magára öltötte a szeptember 3-án érkező Total War: Rome 2, ám hogy jobb is lesz-e elődjénél, azt majd a puding próbája dönti el. Bár Kleopátra jelenléte, valamint a politikai cselszövések ígérete finoman szólva biztató.

Addig viszont nem igazán tehetünk mást, minthogy reménykedünk egy Total War: Rome 2 demó felbukkanásában, hogy a gyakorlatban is letesztelhessük a gépigénynek papíron megfelelő PC-nk teljesítményét.

Minimum:

OS: XP/ Vista/ Windows 7/ Windows 8

Processzor: 2 GHz Intel Dual Core/ 2,6 GHz Intel Single Core

Memória: 2 GB RAM

Grafikus kártya: 512 MB DirectX 9.0c kompatibilis (shader model 3 és vertex texture fetch támogatással)

Tárhely: 35 GB HDD

Felbontás: 1024x768

 

Ajánlott:

OS: Windows 7/ Windows 8

Processzor: második generációs Intel Core i5 vagy jobb

Memória: 4 GB RAM

Grafikus kártya: 1024 MB DirectX 11 kompatibilis

Tárhely: 35 GB HDD

Felbontás: 1920x1080

 

Most, hogy szembesültetek a számokkal, mit gondoltok, sokként éri a PC-teket a frissen megismert Total War: Rome 2 gépigény, vagy kineveti, a térdére fekteti és elfenekeli?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)