Hirdetés

Total War: Rome 2 - ilyen lesz a tengeri csata

|

A már megjelenése előtt több elismerést bezsebelő Total War: Rome 2 egy újabb kedvcsinálóval teszi próbára a türelmünket, ezúttal a tengeri csatákkal a középpontban.

Hirdetés

Talán már mondani sem kell, hogy az eddig látottak alapján a Creative Assembly nagyon magasra tette a lécet a nemsokára megjelenő Total War: Rome 2-vel, de ha esetleg van valaki, akit még nem sikerült meggyőzni, annak most íme egy újabb bemutató a játékból.

Az alábbi videóban a csapat egyik tagja mutat be néhány egységet, valamint taktikai lehetőséget. A különböző egyedi tulajdonságokkal rendelkező hajók, íjászok, illetve a felfegyverzett legénység mind egyedi módon biztosítanak mélységet és komplexitást az ütközetnek, elképesztő mennyiségű opciót felkínálva a játékosnak az ellenfelek legyőzésére.

A lángoló nyilak használatát tűnik így elsőre a legérdekesebbnek, de a tulajdonképpen a frontális ütközést is korrekt megoldásnak nevezhetjük, ha olyan a helyzet. Ti hogyan nyomnátok le a barbár hordát (persze megfelelő PC-vel, mert a Total War: Rome 2 gépigény nem piskóta)?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)