Hirdetés

Total War: Rome 2 - A földdel tehetjük egyenlővé Karthágót

|

Bemutatkozik a Total War: Rome 2 legújabb fejlesztői naplója, amelyben elpusztíthatjuk Karthágót, egyenesen Scipio hadvezér képébe bújva.

Hirdetés

Kilenc percen keresztül nézhettük végig Karthágó ostromát a legutóbbi Total War: Rome 2 akciódús videójában, amelyben az epikus küzdelem mellett a gyönyörű grafikát is megcsodálhattuk.

A Creative Assembly által kibocsájtott fejlesztői videóban a nagy és dicső Karthágót ismerhetjük meg közelebbről is, illetve többek között annak külügyét, ami nem volt éppen fényes, ha a Római Birodalommal való "összetűzésére" gondolunk. Karthágó felépítésében és elpusztításában nagyban segítségünkre lesz az új taktikai térkép is, amelyet az alábbi videóban mozgás közben is láthatunk:

A karthágóiak lesznek a második játszható frakció a stratégiában, terjeszkedő kereskedelmi államnak számítanak és ha elég ügyesek vagyunk, akkor Hannibál hadseregével újraírhatjuk a történelemkönyveket.

A Total War: Rome 2 várhatóan 2013 októberében vonul be kópiáival PC-re és valószínűleg jó ideig ez lesz az utolsó Total War cím a Creative Assembly életében, mivel a Rome 2 után a Warhammer címmel foglalkozik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)