Hirdetés

Total War: Rome 2 - ingyen kapjuk a történelem királynőit

|

Nőnap alkalmából egy ingyenes frissítés érkezett a Total War: Rome 2-höz, amely a történelem néhány híres uralkodónőjét adja a játékhoz.

Hirdetés

A The Creative Assembly keményen dolgozik azért, hogy a Total War franchise méltó módon bővüljön, így több vasat is tartanak a tűzben: nemrég indult el a Total War: Arena bétája, készül a Total War: Three Kingdoms és a Total War Saga: Thrones of Brittania is. Persze ez nem jelenti azt, hogy a korábbi játékokat elhanyagolnák, most éppen a 2013-as Total War: Rome II-höz érkezett vadonatúj tartalom. 

Hirdetés

A készítők a nemzetközi nőnap alkalmából egy ingyenes frissítéssel készültek, a Female Leaders csomag pedig méltán híres női vezetőkkel egészíti ki az alapjátékot. A történelmi szereplők között van néhány Kleopátra is.

A stúdió ragaszkodott a történelmi pontossághoz, ezért valamelyik frakcióban csak politikai szerepet tölthetnek be a nők vagy éppen a háttérben tevékenykedhetnek, máshol viszont harcolhatnak is. A diplomácia részeként bevezetésre került az ellenkező nemű frakcióvezetők házassága is. Rengeteg mást is hozott az új frissítés, itt olvashatjátok el a patch teljes leírását. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)