Hirdetés

Total War: Rome 2 - már most rengeteg előrendelő

|

Soha nem volt még ekkora kereslet Total War játékra, mint a Rome 2 esetében.

Hirdetés

A SEGA és a Creative Assembly már egy ideje mindent megtesz, hogy felhívja a figyelmet a stratégiai sorozat legújabb gyöngyszemére, és a SEGA legutóbbi bejelentéséből úgy tűnik, hogy nem eredménytelenül.

Ugyanis a kiadó szerint a játékot már most hatszor annyian rendelték elő, mint a sorozat korábbi darabját, a Shogun 2: Total War-t.

“Az elvárásaink a Total War: Rome 2-vel szemben rendkívül magasak, hiszen már most ez minden idők legtöbb előrendelését hozó Total War játéka” - árulta el Sam Sadeghi, a SEGA termékmenedzsere. A megjelenés előtt még egy hatalmas marketing kampányt is elindítanak a játék promóciója érdekében, még tévéreklám is várható, nem mintha olyan nagy szükség lenne rá. Addig is megosztottak egy rendkívül szokatlan koncepciójú unboxing videót azoknak, akik szeretnék előre látni, hogy mit rejt a doboz.

Nem várjuk kevésbé ettől.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)