Hirdetés

Total War: Rome 2 - megjelenési dátum, trailer, gyűjtői kiadás

|

A Sega bejelentette a Total War: Rome 2 megjelenési dátumát, új előzetest is kaptunk, a gyűjtői kiadás pedig már csak hab a tortán. Jó vastag hab.

Hirdetés

A nagysikerű Total War-sorozat legújabb része a 2004-es Rome: Total War folytatása lesz. A fejlesztők (The Creative Assembly) szerint a Total War: Rome 2-ben hatalmas seregeket irányíthatunk, ami egy stratégiai játéknál mindig előny, de itt eddig még soha nem látott méretet ölt majd a háborúzgatás. A Rome: Total War megjelenés szeptember 3-án várható.

A bejelentés nem áll meg a dátumnál: bemutatták a gyűjtői kiadást is. Huszonkétezer darab limitált, számozott doboz kerül majd a polcokra, tele mindenféle római hangulatú javakkal.

A bőrhatású dobozt mágnescsat zárja, benne pedig a fémtokba rejtett lemez mellett társasjáték, kártya, összerakható ostromgép, térkép, római játékok replikái találhatók. 

A játék előrendelői, ahogy az manapság lenni szokott, az első DLC-t ingyen megkapják. A Greek States Culture Pack nevű csomag három további játszható felet biztosít: Athént, Spártát és Epiruszt. Mindegyik egyedi egységeket vonultat fel, külön technológiai fejlődési utat járnak be. Spárta állítólag különösen nehezen játszható, hatalmas kihívást biztosító nép lesz.

Tehát még egyszer, el ne felejtsük: Total War: Rome 2 megjelenés várható szeptember 3-án, sisakot polírozni, fegyvert élesíteni addig is, harci kedv fokozásához az alábbi videó erősen javallott:

További új képek a gyűjtői kiadásról a galériában érhetőek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)