Hirdetés

Total War: Rome 2 - megjött a patch 3 bétája

|

A Total War: Rome 2 továbbra sincs a helyzet magaslatán, de meg is jött a harmadik javítócsomag, de egyelőre még csak béta fázisban van.

Hirdetés

A Total War: Rome 2 indulása enyhén szólva sem volt zökkenőmentes, de még a második patch után is maradt bőven javítanivaló.

A Total War: Rome 2 egy technikai maszlagként indult, de a Creative Assembly mindent megtesz, hogy gyakori javítócsomagokkal játszhatóvá varázsolják a játékot. Ugyan ez nem mentség arra, hogy ennyire sietették a játék megjelenését, amikor látszólag lett volna vele még tennivaló, de valóban igyekeznek és ennek ékes példája játék "betas" menüpontjában található új patch is. 

 

Mielőtt még egy szép új világ ígéretével a szemetek előtt kattintanátok, azt el kell mondjuk, hogy többen jelentették, hogy a patch 3 problémákat okozott a felbontás átállításánál és az alt-tabolásnál. Valószínűleg ezért is van ott a hatalmas béta jelzés, de nagyon csábító az a rengeteg javítás, amit a csomag tartalmaz. Technikai, grafikai és szöveges bugokat írt ki a harmadik csomag, a teljes listát elolvashatjátok a Total War: Rome 2 hivatalos oldalán. 

Nektek a patch 2.0 óta volt problémátok a játékkal? A tapasztalataitokat mindenképpen osszátok meg velünk és egymással is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)