Hirdetés

Total War: Rome 2 - érkezik a Caesar In Gaul DLC

|

A Total War széria legújabb darabja talán nem lett a legjobb rész, de ez nem jelenti azt, hogy a rajongókat lógni hagyják a fejlesztők. Jön az új tartalom.

Hirdetés

A Total War: Rome 2 kalandos indulását követően rendkívül belehúzott a Creative Assembly csapata, és a szélsebes javítások közepette még arra is találtak időt, hogy ajándék DLC-t szórjanak a végsőkig kitartó rajongótáboruk nyakába. Most a sorozat rajongói örülhetnek, ugyanis egy újabb (és ezúttal nagyobb) DLC van terítéken.

Ugyanis a Creative Assembly bejelentette, hogy egy nagyobb kiegészítő fog megjelenni a játékhoz a közeljövőben, Ceasar In Gaul címen. A Gaul 18 provinciát érintő kampánya Galliától egészen Britannia déli partjáig repíti el majd a játékosokat, négy frakció szemszögéből: a gall arvernusok, a germán szvébek, a belga nervusok, valamint római.

Ennek ellenére a kampány a szokásosnál rövidebb, ugyanis Kr. e. 58-tól 51-ig tart, évente 24 fordulóval. Valószínűleg ezt próbálták kompenzálni a srácok azzal a lépéssel, hogy az új birodalmak a Rome 2 alapjátékban is játszhatóvá válnak, kiegészülve néhány új egységgel.

A kampányról a Total War sorozat kreatív rendezője is mondott pár szót: "Már kiadtunk néhány DLC csomagot és ingyenes tartalmat a játékhoz, de ez mindenképpen az eddigi legnagyobb. Mindig is az volt a tervünk, hogy közelebbről megvizsgáljuk az ókor legnagyobb konfliktusait és úgy éreztük, hogy a gall háború tökéletes kezdés lenne. Az új tartalmak mellett a játék folyamatos javítását is mindenképpen folytatjuk.

A Total War: Rome 2: Ceasar in Gaul megjelenése december 12-én esedékes, 14.99 Eurós áron.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)