Hirdetés

Total War: Rome 2 - dőlnek a negatív kritikák a legutóbbi frissítés óta

|

Betalálták az ötéves játékot az önjelölt kritikusok.

Hirdetés

A Total War: Rome II a mai napig népszerű a játékosok körében, a The Creative Assembly is foglalkozik vele. Nem minden újdonság okoz örömöt.

Hirdetés

A steames értékelések közel háromnegyede pozitív szavakkal illeti a játékot, viszont az utóbbi hónapban jórészt csak negatív kritikákat kapott a Rome 2. A legutóbbi frissítést követően ugyanis kiderült, hogy a női hadvezérek illetve tábornokok spawnolási gyakorisága jelentősen megnőtt. Annyira, hogy egyes korábbi mentésekben a férfi tábornok helyét is nő vette át, illetve az utánpótlási lehetőségek is csak női vezetőkre korlátozódtak.

A Republic of Play YouTube csatorna kicsit utánajárt a dolognak, és megfigyelte, hogy a spawn arány más és más az egyes kultúrákban, és papíron a Kusita Királyságban lehetne legnagyobb esélyünk, vagyis 50%-unk női hadvezért spawnolni. Az Ancestral Update - amely bevezette az új Family Tree funkciót - viszont eléggé felborította az egyensúlyt, és sokak szerint történelmileg hiteltelenné vált a játék az abszurd módon sok női generálisnak köszönhetően.

Elég furcsa a szituáció, és a Creative Assembly csak rontott a helyzeten azzal, hogy inkább lezárta az egyik leghosszabb vonatkozó fórumposztot, mintsem magyarázatot adott volna a frissítés változtatásaira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)