Hirdetés

Total War: Rome 2 - jön a Wrath of Sparta kiegészítő

|

Még az ünnepek előtt új kiegészítővel bővül a Total War: Rome 2, a Wrath of Spartában a Kr.e. 5. századba térhetünk vissza.

Hirdetés

A Total War franchise egyetlen játékában sem élhettük még át a véres peloponnészoszi háborút, amely az Athén által vezetett déloszi szövetség és a peloponnészoszi szövetség államai (Spártával az élen) között zajlott Kr. e. 431 és 404 között. A hatalmas Perzsa Birodalom eközben figyelt és várt a megfelelő pillanatra.

A Total War: Rome 2 új kiegészítője, a Wrath of Sparta pontosan ebbe a korba repít vissza minket - jelentette be nemrég a Creative Assembly. A DLC elsősorban a kampányt bővíti, ezáltal többek között új játszható frakciókat (Athén, Spárta, Korinthosz, Boiotia), tech-fákat, szárazföldi és tengeri egységeket, csodákat és híres görög hősöket kapunk, de olyan újdonságok is bemutatkoznak, mint az atlétikai versenyek és fesztiválok.

A Total War Rome 2 - Wrath of Sparta december 16-án jelenik meg. Eközben készül már a Total War: Attila is, így biztosan nem maradunk stratégia nélkül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)