Hirdetés

Total War: Rome 2 - harmadik frissítésre már gyorsabb is

|

A Total War: Rome 2 megkapta a harmadik frissítését, benne mindenféle jósággal. Meg kicsit gyorsabb is lett.

Hirdetés

Korábban már olvashattátok nálunk, hogy a Creative Assembly gőzerővel dolgozik a Total War: Rome 2 harmadik javítócsomagján, hogy csillapítsák az elégedetlen stratégák haragját. A várakozásnak immár vége, ugyanis elérhető a játék legújabb frissítése, amely több mint 140 technikai, játékmenetbeli és egyéb javítást tartalmaz. 

A fejlesztők arra törekedtek, hogy minél több konfiguráción javuljon a főkampány alatt tapasztalható teljesítmény, és kijavítsák a néhány rendszeren észlelt UI problémákat, de a multiplayer kampány is jelentős ráncfelvarráson esett át, aminek köszönhetően tapasztalhatunk némi sebességnövekedést.

Természetesen a Total War: Rome 2 játékmenete sem kerülhette el az újításokat, így a hadvezérek eltéréseket tapasztalhatnak majd a a győzelmi pontok rendszerében, illetve abban, hogy ezek hogyan is kapnak majd szerepet a csatákban.

Vártátok már erre a pillanatra? Vagy inkább a nem sokára béta állapotba kerülő negyedik update lesz a nyerő? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)