Hirdetés

Total War: Rome II - a héten jön a második patch

|

A közel tökéletes Total War: Rome 2-n azért van még mit javítani, és a The Creative Assembly tesz is azért, hogy a játék a lehető leghibamentesebb legyen.

Hirdetés

Eltekintve attól, hogy a római polgárokkal és a Total War: Rome II világának egyéb lakosaival, objektumaival valami nincs teljesen rendben, a játékosok közel 2 százaléka a múlt héten érkezett patch után is tapasztal problémákat.

Erre kíván orvosságot nyújtani a The Creative Assembly. A csapat egy e-mailben közölte, hogy a Rome 2 második javítása már tesztelés alatt van, és béta változatban még a hét folyamán elérhető lesz. Jelenleg a teljes gárda patch-eken dolgozik, melyek a közeljövőben heti rendszerességgel jelennek meg. Addig is bárki, aki valamilyen grafikai hibát tapasztal, látogasson el a hivatalos fórumra, ahol számos ideiglenes megoldásról olvashat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)