Hirdetés

Total War: Rome 2 - itt az első szépségtapasz

|

Megérkezett az első javítás a hihetetlenül sikeres Total War: Rome 2-höz. Mert megérdemeljük.

Hirdetés

Ahogy a Total War: Rome 2 tesztünkben már olvashattátok a legendás sorozat következő része meglehetősen jól sikerült, viszont azért nem volt hibáktól mentes.

A The Creative Assembly mostantól heti rendszerességgel ad majd ki patch-eket a játékhoz, amik egyes, a játékosok által jelentett, vagy idő közben felmerült bugokat javítanak majd ki. Már meg is érkezett az első Rome II patch, ami technikai problémákat old meg, amiket "a játékosok 2%-a jelenetett". Ezzel a mostani javítással DX10-es és frame rate parákat, illetve egyes teljesítményproblémákat céloz meg a csapat.

 

A Patch 2.0-át már teszteli is a The Creative Assembly és a bétája már 9-én, azaz jövő hét hétfőn elérhető lesz minden játékos számára. A fejlesztők elmondták, hogy ugyan a problémák nagy része csak nagyon kevés Total War: Rome 2 játékost érint, de őket a kevesek is érdeklik és mindent megtesznek, hogy minél gyorsabban megoldják az esetleges komplikációkat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)