Hirdetés

Total War Saga: Thrones of Britannia - bemutatkozik Alfréd király

|

A Total War Saga: Thrones of Britannia legújabb előzetese az egyik játszható frakciót és királyát mutatja be.

Hirdetés

Az idén megjelenő Total War Saga: Thrones of Britannia a szigetek történelmének talán kevésbé ismert részére koncentrál, így kifejezetten érdekes frakciók foglalnak majd helyet a játék nemrég bemutatott, igen részletes térképén. Az egyik legerősebb frakció Wessex lesz, a legújabb trailer pedig ennek az oldalnak a vezetőjéről szól.

Hirdetés

A bemutatott korszaknak egyébként a valóságban ő, Alfréd király volt az egyik nyertese, hiszen miután az Angliába benyomuló dánok tönkreverték bátyja seregét - ami végül a halálát is okozta -, talpra tudta állítani népét. Hosszas bujkálás és gerillaharcok után ütőképes sereget tudott összeállítani és legyőzte a hódítókat, a soron következő békével pedig biztosította Anglia déli részének háborítatlan békéjét. A Total War Saga: Thrones of Britanniában az ő sikereit is megpróbálhatjuk majd megismételni, ugyanis a kampány a második viking invázió idején veszi majd kezdetét és a keresztény Wessex is játszható frakció lesz. Ebből kaphattok egy kis ízelítőt az alábbi videóban.

Ti a germán vagy az angolszász oldalt választjátok majd a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)