Hirdetés

Legyen tiéd a Total War Saga: Thrones of Britannia fémdobozos, limitált kiadása!

|

A jövő héten jön az új Total War játék, és a GameStar olvasói közül most egy valaki ingyen juthat hozzá a gyönyörű Limited Editionhöz.

Hirdetés

Egy szép napon a The Creative Assembly úgy látta, túl sok a fejlesztők szabadideje, ezért a warhammeres és történelmi, nagy Total Warok közé beszorított még egy spin-off sorozatot is - ez a Total War Saga, mely a Thrones of Britanniával veszi kezdetét.

Hirdetés

A játékmenet némileg elszakad a korábbi Total War játékokétól, a csapat kipróbál ezt-azt, kísérletezik egy kicsit. Soha nem volt még olyan sűrű a térkép, mint most, több lehetőséget kapunk, és bizonyos rendszerek másképp működnek. A játék a 9. században játszódik, a vikingek, az angolszászok, a walesiek és a kelták csatájába csöppenhetünk.

A játék dobozosan a fenti limitált kiadásban jelenik meg, mely tartalmaz  egy dombornyomott fémdobozt, egy kétoldalas, a térképet ábrázoló posztert, valamint öt művészeti kártyát. Ezt kaparinthatja meg most a játék forgalmazója, a Cenega jóvoltából az az olvasónk, aki május 6-án éjfélig elküldi az általa helyesnek gondolt választ egy "Total War Britannia" tárgyú levélben a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre.

Ki volt a wessexi király 878-ban, amikor a játék játszódik?

a) Alfréd

b) Artúr

c) András

Hajrá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)