Hirdetés

Total War Saga: Thrones of Britannia - minden korábbinál részletesebben alkotják újra a Brit-szigeteket

|

A mai Egyesült Királyság területe 23-szor akkora lesz a Total War Saga: Thrones of Britanniában, mint amekkorának az Attila ábrázolta.

Hirdetés

A Rome II DLC-je mellett történelmi témát dolgoz fel az első kisebb önálló epizód, a Total War Saga: Thrones of Britannia is. A hitelességre fordított energia pedig meglátszik a készülő kampány frissen bemutatott térképén is.

Hirdetés

A meghódításra váró területeket nemrég mutatták be a készítők egy blogposztban, és elárulták például azt is, hogy ez a kampánytérkép nagyjából akkora lesz, mint az Attila egész meghódítható világa. Így a Brit-szigetek méretüket tekintve 23-szorosukra nőttek a 2015-ös részhez képest, aminek hála sokkal részletesebben ábrázolhatja őket a Creative Assembly. Megmutatták azt is, milyen régiókat, településeket és frakciókat (közülük 10 lesz játszható) találunk majd meg a Total War Saga: Thrones of Britannia térképén.

Ennek kapcsán kiemelték, hogy a hangulat érdekében nem a modern megnevezéseket használták sok esetben, hanem a korabeli neveket. A frakciók által kezdetben irányított területek méretét illetően viszont volt, ahol csaltak kicsit a történelmi adatokhoz képest a játék egyensúlya érdekében. Illetve például a mai Skócia területét illetően viszonylag kevés forrás maradt fel a feldolgozott időszakból, így egy történész segítségével igyekeztek minél pontosabb becsléseket tenni az itteni földek birtokosait illetően.

Végül a blogposztban kiemelték, hogy a Total War Saga: Thrones of Britannia némileg finomít a provinciák rendszerén is. Ismét viszonylag sok fontos gazdasági épület fog a fallal védett városokon kívül elhelyezkedni, így könnyebb lesz felpiszkálni annyira az adott régió urát különböző portyákkal, hogy maga mögött hagyja a vára biztonságát.

Ti melyik régió hasonlóan részletes feldolgozását látnátok egy Total War játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)