Hirdetés

Total War Saga: Thrones of Britannia - Northumbria királya kemény fickónak tűnik

|

Két izgalmas videóanyag érkezett a Total War-sorozat legújabb spin-off epizódjából, a Thrones of Britanniából.

Hirdetés

A Creative Assembly csapatának nagyon bevált a warhammeres kitekintő, viszont a srácok tavasszal ismételten egy valós történelmi korszakba kalauzolnak el minket, ugyanis érkezik a Total War Saga: Thrones of Britannia.

Hirdetés

Gwined bemutatkozása után most egy újabb előzetes jelent meg, amelyben Guthfrid, Northumbria királyának történetét ismerhetjük meg jobban, akinek otthona egyébként a Vikingek sorozat rajongóinak is ismerős lehet akár.

Emellett egy harminc perces gameplay videó is napvilágot látott, amelyben szintén Northumbriába látogathatunk el, ahol az uralom éppen nehéz helyzetben van, ugyanis nem könnyű eleget tenni sem az angolszász populációnak, sem pedig a vikingek seregének.

A Total War Saga: Thrones of Britannia megjelenése április 19-én várható, kizárólag PC-re. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)