Hirdetés

Total War Saga: Thrones of Britannia - na majd Wales megmutatja, hogy kell nyerni

|

Érkezett egy vadonatúj cinematic trailer a Total War spin-off kapcsán, amiben ezúttal a walesi frakcióké a főszerep.

Hirdetés

Tavasszal érkezik egy Total War spin-off játék, amiben vikingek, angolszászok, illetve még számos egyéb nép fog összecsapni egymással. Most megismerhetjük a walesieket, akik leginkább hírnevükkel arathatnak majd győzelmet.

Hirdetés

A Gwined és a Start Clut lesz a Total War Saga: Thrones of Britannia két walesi frakciója, a nemrég érkezett videóból pedig megismerhetjük Anaraut királyt, Gwined uralkodóját. A frakció sajátosságai könnyen lehetővé teszik Wales számára a hírnév általi győzelmet, így érdemes lehet erre a mechanizmusra felépíteni stratégiánkat - mindössze annyi a teendőnk, hogy alaposan felfejlesszük saját frakciónkat.

Alább láthatjátok az új videót, a hivatalos blogposztban pedig még több részletet megtudhattok a walesiekről, és a hírnévről.

A Total War Saga: Thrones of Britannia április 19-én jelenik meg PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)