Hirdetés

Total War Saga: Troy - a héten leleplezhetik

|

Most már biztos, hogy a következő Total War játék a trójai háborúk korát fogja feldolgozni.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt hallottunk először arról, hogy készül a Total War Saga alsorozat következő tagja, miután a SEGA bejegyezte a Total War Saga: Troy márkanevet. Azóta még csak egy teaser sem érkezett, viszont most elég egyértelmű megerősítést kaptunk.

Hirdetés

A PC Gamer egyik újságírója tette ki Twitterre azt a képet, amin az újság brit kiadásának borítója látható, középpontban a "TROY - A Total War Saga" felirattal, felette két harcoló katonával. A játékról persze így semmi nem derült ki, de valószínűleg a napokban elárasztják a netet az infók, és ha már a SEGA egy forgalomban lévő magazin címlapjára tette a játékot, napokon belül megtörténhet a bejelentés.

Amúgy a következő GameStar magazin is a héten jelenik meg, nagyon sok érdekes cikkel és interjúval. Csak mondom.

A nyitókép meg a 2004-es Trója filmből származik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)