Hirdetés

Trójáról fog szólni a következő Total War Saga-játék?

|

Lehet, hogy a Creative Assembly már meg is találta a sorozat egyik új részének témáját.

Hirdetés

Sokféle korba, illetve a világ más-más szegleteibe ellátogathattunk már a Total Warnak hála, sőt még fiktív háborúkat is láthattunk. A Total War Saga: Thrones of Britannia például a középkori Brit-szigetekre kalauzolt el bennünket, és könnyen megeshet, hogy a sorozat ezen leágazásának következő felvonásában még korábbi eseményeknek lehetünk majd szemtanúi.

Hirdetés

Egy Reddit-felhasználó, zhxws vette észre, hogy a Creative Assembly július 23-án bejegyeztetett egy védjegyet a briteknél, ami az igencsak beszédes Total War Saga: Troy nevet viseli. Ez alapján megeshet, hogy a következő Saga-játék középpontjában a görög mitológia egy jól ismert szegmense, a trójai háború áll majd.

Ebben a történetben is sok nagy név tűnik fel, elég csak például Odüsszeuszra vagy Akhilleuszra gondolni, és bizony vérontásból sincs hiány, tehát kiváló alapot szolgáltatna egy újabb háborús játékhoz.

Ti örülnétek, ha tényleg a trójai konfliktust dolgozná fel az új rész?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)