Hirdetés

Már készül is a Total War Saga következő felvonása

|

A projekten a szófiai brigád ügyködik, és más is készül a háttérben.

Hirdetés

Az elmúlt években rengeteg játékkal bővült a legendás Total War széria, és a fejlesztők időközben előálltak egy új formulával is, hogy egy-egy rövidebb történelmi időszakot tudjanak bemutatni játékaikban. Az első ezt használó játék volt a tavaly megjelent Total War Saga: Thrones of Britannia, és a jelek szerint újabb alkotással fog bővülni ez a mellékág.

Hirdetés

A Creative Assembly egy hivatalos bejegyzésben erősítette meg, hogy a szófiai alakulata többek között egy vadonatúj Saga-címen dolgozik, és egész jól haladnak a munkálatokkal. Sajnos részleteket nem árult el a csapat, de azt ígérték, hogy még idén többet is megosztanak erről a projektről. Egyelőre még azt is nehéz megsaccolni, hogy mi lesz a játék témája, hiszen rengeteg olyan történelmi időszak van, amiből zseniális Total War-játékot lehetne készíteni.

A posztban egyébként a stúdió többi alkotásáról is szó esett, így megtudtuk például, hogy a Total War: Three Kingdoms-ban felturbózzák az auto-resolve rendszert, amivel automatikusan is lejátszathatunk egy csatát, ha biztos a győzelmünk, és ezzel egyértelműen időt spórolhatunk. Egyértelműen fogja mutatni egy csata kimenetelét.

Emellett érkezik még egy DLC a Total War: Warhammer II-höz, illetve az első rész fajait is kiegészítik ezzel-azzal. Továbbá az is jó hír lehet a rajongók számára, hogy a Creative Assembly fantasy részekért felelős csapata már egy új projekt előkészületein dolgozik, ami könnyen lehet, hogy a korábban megígért Total War: Warhammer III lesz, de nem 100 százalékig biztos.

Nektek melyik a kedvenc részetek a Total War sorozatból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)